Uncategorized

Bapa Balik Belikan Anak Mainan, Tapi Laynan Terhadap Anak Tiri Buat Ramai Tak Puas Hati

Apa.bila se0rang lelaki itu mem buat keputusan untuk ber.kahwin dengan wanita yang juga mervpakan seorang ibu tvnggal, dia juga perlu ber siap untuk terima kehadiran anak kepada bakal isteri nya.

Mungkin juga tidak svkar untuk menerima keber4daan mere.ka, namun itu bukanlah bermaksud kita boleh ber.sikap b3rat sebelah dalam berikan berkasih sayang.

‘Kau amik satu je, kau anak.tiri’

Meng4mbil iktlbar dari per.kongsian asofa di Tkt0k, menyaksi kan detik bil amana seorang budak lelaki teruja menyambut kepulangan ayahnya bersama adik adiknya.

VIDEO

Lebih ber tambah gembira apabila si ayah mem.bawa pulang mainan untuk mereka ber tiga.

Dalam keser0n0kan itu, ke.dengaran suara si bapa ber kata dia menerima satu sahaja mainan ber.banding adik ber4dik yang lain kerana status nya hanya.lah sebatas sebagai anak tiri sahaja.

‘Mesti sam.pai besar dia ingat’

Melihat kanak kanak itu men4ngis membuat kan n3tizen simpati dengan nasib nya.Ada pun yang beranggapan ianya satu gurauan, namun cara.nya dilihat melampau dan ber.lebihan dan secara tidak langsung telah pun mengguriskan hati seorang anak mes.ki pun bukan dari darah daging.nya.

Netizen Ajak Bersemuka

SUMBER:as0fa40

Apa Pen dapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan ber.tanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu se.belum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggung jawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *