Uncategorized

Ayah Azza Elite Baru Sahaja Meninggl Dunia Tapi Azwan Ali Selamber Bagi Ayat MakiHamun Kerana Sejadah

” Sampai hati dia tulis begini.!”

Itu luahan penyanyi dan pelakon Azza Elite yang terpaksa berdepan dengan kata-kata kes4t gara-gara lambat menyiapkan tempahan sejadah jualannya.

Lebih mngecewakan Azza, beliau ketika ini masih bersed1h dengan pemergian bapa tercinta pada Isnin.

Namun, pengacara Azwan Ali telah membuat dkwaan menerusi laman Instagram bahawa Azza lambat menyiapkan sejadah dengan mengatakan sudah seminggu menunggu tempahan yang dibuat sebelum ini.

Ma-ki orang jadi makanan kau!

Mnjawab tudvhan itu, Azza atau nama sebenarnya Noor Azzarima Zawari memohon agar Azwan dapat memahami situasi yang sedang dilaluinya ketika ini.

” Bapa saya baru meninggI semalam (Isnin). Jangan suka-suka hati ma-ki.

” Sebab dah terbiasa muIut tu, ma-ki orang jadi makanan kau!

” Niat tu baik hendak beli sejadah, aku bersyukur tetapi dalam masa sama fikir juga keadaan orang lain.

” Saya kehilangan ayah. Jangan buat anak yatim begini bang. Ini kali aku lawan!” katanya menerusi laman Instagram pada Selasa.

Sementara itu, Azza mengakui sibuk menguruskan keluarga menyebabkan dia tidak dapat fokus kepada perniagaan.

” Saya tak pernah cari fasal dengan sesiapa. Balik dari Singapura saya sibuk uruskan mak, bapa pula sak1t.

” Saya tak boleh fikir orang nak beli sejadah atau sebagainya kerana hanya fokus keadaan ibu bapa,” jelasnya.

 

Malas nak layan Azwan

Tambah Azza, beliau bagaimanapun akan cuba memperbaiki segala kekurangan dalam menjalankan perniagaan.

” InsyaAllah Azza perbaiki ek mana yang kurang. Kita pun ada wassap bang, bukan nya abg tak tahu nombor Azza.

” Wassap je oiii mana sejadah aku.. gitewww . Ni Abg terus tulis kat instagram. So Azza pun reply la kat insta news feed .

” Abg wan nak naik antu pegi la sorang-sorang. Maleh nak layan. Sebabkan persoal kita dia tulis kat IG jadi saya pun tulis kat IG.

” Saya pun tak minta simpati macam yang abg cakap.

” Apa pun Azza appreciate sebab Azza tahu sejadah Azza best kan.. dah la abg pegi ler hiburkan hati dulu..” akhiri Azza.

Tak hadap percuma dari kau

Terdahulu, Azwan atau Diva AA menerusi laman sosial miliknya meluahkan rasa tidak puas hati apabila terpaksa menunggu lama tempahan sejadah yang dibeli.

” Dah seminggu aku tunggu sejadah kau. Kau sibuk jahit sejadah ke? Inilah bisnes dengan orang Melayu.

” Duit aku berkepuk-kepuk (banyak). Aku mampu bayar. Tak hadap percuma dari kau.

” Aku order ko selamba menggeIu-puh janji itu ini” ujarnya di Intagram beliau.

Sementara itu menerusi perkongsian berasingan, Azwan Ali turut memuatnaik status berasingan menjawab status ditulis Azza.

Menurut Azwan, Azza tidak memberitahu tentang keadaan bapanya ketika beliau bertanyakan sejadah yang dibeli.

” Masa kau deal dengan aku sikit pun kau tak beritahu yang kau tengah jaga bapak kau yang tengah sak1t.. so?” tulis Azwan.

Bapa Azza meninggI pada Isnin

Terdahulu, Azza memaklumkan bapanya, Zawari Abdul Aziz, 71, meninggI dnia pada pagi Isnin.

Azza memaklumkan perkara itu menerusi Instagram miliknya namun tidak mendedahkan punca kemat1an bapa tersayang.

” Kullu nafsin dzaikatul m4ut… Innalillahiwainnailahirojiun buat Abah saya Allahyrham Zawari Abdul Aziz. Berbahagialah bertemu Allah, Abah,” tulisnya.

Dalam perkongsian berbeza di Instagram Story, Azza memberitahu hatinya tersentuh melihat keadaan jnzah bapanya yang kelihatan seperti tidur selain wajahnya yang bersih.

” Abah macam tidur sahaja, penat ya? Bersih wajah Abah… Abah rehat tau.

” Abah dalam jagaan Allah sentiasa. Di dunia dan akhirat Allah ada untuk Abah. Tutup rapat betul mata Abah,” tulisnya.

Azza juga memberitahu pemergian bapa tersayang juga kehilangan satu doa yang berkat di dunia untuknya.

” Noor sayang Abah. Noor hilang satu doa yang berkat dalam dunia. Abah tolong doa dari syurga untuk Noor,” katanya lagi.

Sumber:mstar dan IG Azza Elite/lawaksiot

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published.