Uncategorized

Tonton Perlawanan Bola Secara ‘Live’, Pemuda Terkejut Nampak Teman Wanita Dengan Lelaki Lain

Memiliki p4san.gan setia merupa.kan idaman bagi setiap ins4n. Mana tidak.nya, kesetiaan ada.lah per kara yang paling vtama dalam mengekal kan kebahagiaan dalam hubungan.

Mung.kin bagi sesetengah individv, menjadi pasangan setia dan jujur adalah sesuatu yang sukar untuk membuktikan.nya.

Keper.cayaan se0rang pemuda seakan pvdar selepas men dapati kekasih nya sedang ber m3sra dengan lelaki lain di stadium b0la sepak.

Nampak teman wanita cvrang dalam T.V

Kejadian itu telah pun tvlar di setiap plat.f0rm m3dia s0sial termasuk.lah Twtt3r yang mana perk0ngsian nya ada dimuat naik oleh pemilik akaun @tw33tpersik.

Menurut pemuda ber.kenaan, kekasih nya memaklumkan ingin keluar sebentar bagi menyiapkan tugasan fakvlti, namun dia tidak menyangka wanita itu membohongi nya.

‘Terima kasih!’

Dia menerusi tulisan.nya turut ber terima kasih kepada pihak penerbitan kerana hasil tinjauan rakaman yang di.rakam secara langsung itu berjaya memb0ngkar per buatan wanita berkenaan.

Tu.kang ‘upl0ad’ bukan penipu?

Bagai mana pun, hasil tinjavn di ruangan k0men, ada pula dak.waan mengata.kan bahawa wanita berkenaan sebenarnya telah di.fitn4h.

Menurut wanita ter.sebut, dia sama sekali tidak mengenali lelaki yang mengakv sebagai teman lelaki.nya selain membetulkan bahawa individu bersamanya di dalam gambar itu adalah teman lelaki.nya yang sebenar.

SUMBER:tw33t.persik

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.