Uncategorized

Nad Zainal Ditldurkan Selepas Dimasukkan Ke lCU, Ini Permintaan Bekas Suami Nad Zainal

 

Pelakon Ungku Ismail memberitahu aktres Nad Zainal mula berasa kurang si.hat sejak Jumaat lalu dan mengalami kesukaran untuk bernaf.as sehari selepas itu.

Menurut Ungku, Nad akhirnya mengambil keputusan untuk pergi ke h0spital pada Ahad dan keadaan da.danya kembali okay selepas makan ub.at yang diberikan oleh d0ktor.

“Jumaat lepas, dia bangun ti.dur tiba-tiba rasa nak pit.am dan l0ya tapi tak mu.ntah. Tapi dia pergi set juga, waktu nak solat tu dia kata nak pergi kli.nik dan d0ktor cakap hanya ac.id ref.lux.

“Jadi, dia hanya makan ub.at. Tapi hari mengundi, Sabtu, kami pergi makan, dia mengadu da.da rasa ket.at, susah nak berna.fas… naf.as dia berbunyi.

“Esoknya, Ahad, nak pergi set tapi dia tak la.rat dan terus pergi h0spital, dokt.or bagi ub.at dan balik sebab dada dah rasa okay,” kata Ungku kepada Gempak.

Bagaimanapun Nad dike.jarkan ke unit kece.masan pada malam Isnin dan d0ktor mengesahkan par.u-par.unya dipenuhi da.rah selepas menjalani imba.san CT.

Selepas selesai membawa keluar semua dar.ah, d0ktor terpaksa melakukan prosedur intu.basi sekitar pukul 6 petang semalam disebabkan Nad berdepan masa.lah pernaf.asan.

“Tapi Isnin itu dia dah tak tah.an sangat, malam terus pergi jumpa d0ktor pa.kar. Masuk unit kece.masan dan bila buat CT sca.n, d0ktor sahkan pa.ru-pa.ru penuh dengan da.rah.

“Terus lakukan prosedur keluarkan semua da.rah. Alhamdulillah, prosedur itu dah selesai tapi dalam keadaan macam ini, pa.ru-par.u masih ba.sah, berna.fas pun susa.h.

“Bila tengok pun se.dih juga keadaan dia nak bernafa.s, d0ktor kata nampak dia str.uggle untuk bernaf.as. Jadi, d0ktor ambil keputusan lakukan prosedur int.ubasi sekitar pukul 6 petang semalam.

“Sebab nak pam ant.ibi0tik dan ubat untuk pulihkan p.aru-p.aru dan bad.annya. KIta tak nak dia str.uggle untuk bernaf.as,” ujarnya lagi.

Memohon doa agar Nad kembali se.dar awal dari tempoh 72 jam, Ungku turut berharap tiada pihak yang membuat spekul.asi tidak benar mengenai keadaan aktres berusia 32 tahun itu.

“Saya mohon semua orang doakan dia untuk seda.r lebih awal. Ikutkan prosedur itu 72 jam tapi sama-sama kita doakan agar Nad se.dar dalam masa terdekat ini.

“D0ktor masih tidak dapat kesan apa punca par.u-paru.nya berda.rah tapi yang pasti bukan disebabkan l0ng c0.vid. Harap semua orang jangan buat speku.lasi tidak betul,” katanya.

Be.kas Suami Nad Zainal Turut Memuat Naik Di InstaSt0ry :

Pengarah popular drama, Shahrulezad atau lebih dikenali sebagai Ijat akui terkejvt apabila mendapat tahu khabar pelakon Nad Zainal yang kini dimasukkan ke unit rawatan rapi (lCU) di Hospital Ampang Puteri malam tadi.

Ijat memberitahu dia hanya diberitahu pelakon Ungku Ismail tentang keadaan Nad Zainal dan mendoakan agar pelakon utama drama Cina Buta arahannya itu segera sembuh seperti sedia kala.

“Risau sangat. Katanyanya dia diser4ng radang paru paru. Saya dapat tahu ni pun dari group cast Cina Buta. Ungku Ismail yang bagitahu.

“Jadi kami decide tak nak ganggu dia sebab dia dibawah pantauan doktor. Kami cuma back up dengan doa dan solat hajat je. Apa yang saya tahu Nad belum sedarkan diri,” katanya kepada Astro Gempak.

 

Ijat berkata demikian selepas dihubungi Astro Gempak menerusi aplikasi Whatsapp mengenai berita Nad yang dimasukkan ke ICU.

Kata pengarah drama Cinta Buta itu lagi, kali terakhir dia berjumpa dengan Nad adalah dua minggu lalu.

“Kalau tak silap dua minggu lalu, dia ada datang melawat saya di set Gila Viral. Masa tu dia okie. Sihat.

“Dia bagitahu yang dia akan masuk set SR One production. Lepas tu kami tak berhubung lah sebab masing-masing sibuk kan.

“Tup tup hari ni dapat tahu dia dimasukkan ke hospital dan tak sedarkan diri. Allahu,” luahnya lagi.

 

Lakonan Nad dalam drama terbaharu Cina Buta akan menemui penonton mulai 23 November 2022 menerusi slot Megadrama di Astro Ria 104.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *